onsdag 29. februar 2012

Drivhuset mitt. Uke 9


Tada-nå er det vår. Perleblomsten har stått med knopp veldig lenge og det er bare en, men du verden som den gleder meg.

Hvis jeg bare greier å vanne nok blir det iris (Iris reticulata) om ikke så veldig lenge, og vinterblom (Eranthis hiemalis).

Disse pottene har jeg nå flyttet til den kjøligste delen av drivhuset. Jeg vil ha med meg utviklingen. Litt om gangen liksom. Blomstring er fint, men jeg er av dem som koser meg mest med å glede meg til den. Forventning og lengsel, er undervurdert i vårt samfunn. Nå ja, jeg har vist skrevet lange tirader om det flere ganger før.

Så fort sola kommer fram blir det veldig varmt i drivhuset. Da er det av med jakka. Det hadde vært praktisk med en knagg, men siden denne dingsen her fungerer så greit kommer jeg sannsynligvis aldri til å gjøre noe med det.

Den er egentlig beregnet til å feste bobleplast med. Lurer på om den heter folieholder eller noe sånt. Jeg bruker den også til å feste skyggegardin med, når den tiden kommer.5 kommentarer:

 1. Så herlige vårtegn du har i drivhuset ditt! Ja, nå går det kjempe fort til våren og det skal bli så godt!

  Ønsker deg en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Koser meg i drivhuset jeg også, og du har helt rett i at forventning er undervudert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Yapp, drivhus er toppers.
   Jeg slettet de to andre innlegga dine. Regner med at du ikke mente å legge inn tre like.

   Slett
 3. Jag är nog enig, väntan är det bästa sen når man liksomklimax. Sen är detmfort över. Kul med lökar på drivning det glömmer jag alltid. Iris är ju så fin :)

  SvarSlett