søndag 4. mars 2012

Månedens bilde - marsMånedens bilde fra 14. mars i fjor viser tydelig at det er tidlig vår i år. Da jublet jeg over at det ikke var 20 minus lenger men bare 10. I går hadde vi også 10 grader, med den lille forskjellen at det var ikke minus men pluss.


Her også synes forskjellen ganske godt. Lokalavisa skrev i går at "Vinteren er på hell". Vi lo godt og lurte på hvor de tok det fra. , men så kom jeg plutselig på at hvis vinteren er på hell kommer våren tidlig. Hvorfor har jeg ikke sådd sommerblomstene da? Nå er det i boks, eller rettere, de er i potte.


Jeg har sådd litt stauder også i år. Nå kommer de fram fra snøen og jeg så at i den øverste kassa var jorda blitt litt tørr. Fortsatt kan jeg bare spa snø oppi, men det varer ikke lenge før jeg må passe dem med vann.

I høst fikk denne masse gulrot: Som resulterte i masse av dette: Som hentes med denne:

En snill nabo så at vi kjørte med jordhakke istedet for hjul og skjønte at de gamle kjettingene han hadde på låven ville gjøre bedre nytte hos oss. Sånne naboer er det fantastisk godt å ha. Ikke først å fremst på grunn av kjettingene, mest på grunn av omtanken og følelsen av å bli sett og å høre til i grenda.


3 kommentarer:

 1. Ja, nå er våren kommet til deg! Det er så herlig nå om dagen, og vi våkner i takt med naturen!

  Ønsker deg en fin søndag og håper på en solskinnsdag!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig med kjettinghistorien. Tilhørighet er en undervurdert verdi for tiden!

  Det hjelper på hos deg, solen er effektiv! I dag er det ikke sol her, og alle vårtanker forduftet.

  SvarSlett
 3. Anonym15:51

  Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett