torsdag 31. mars 2011

Steinlegging

Nå har vi endelig fått lov til å leke i Gørils sandkasse. Dette har jeg gledet meg til helt siden vi var på omvisnig den første dagen.

Når jeg en gang i fremtiden har fullført alle andre prosjekter jeg har i hagen, og ikke kommer på noe annet å gjøre, da skal jeg ta opp helleplassen foran huset. Den ble ikke lagt helt etter boka kan man si. Det er ikke så rart, jeg hadde ikke boka den gangen. Egentlig er det ganske imponerende at den ligger så bra som den gjør, når jeg tenker på hva slags grunnarbeid som ikke er gjort der.

6 kommentarer:

 1. Anonym08:37

  Hehe.. Det er det som er problemet med alle prosjekter. Det er så #¤&"&%"s mye usynlig jobb som må gjøres (om det skal bli skikkelig) før man kommer til sjarmøretappen. I ditt tilfelle steinlegging, og i mitt *sukk* maling og tapetsering.
  Glimtene fra skoledagen din er forresten veldig gøy å få. Fortsett med det. ;)

  SvarSlett
 2. Hyggelig blogg du har! Ser vi har mye tilfelles :) Vi bor også på småbruk, har hage og høner. Akkurat nå har vi nyklekte kyllinger og har nye egg på gang i rugemaskina. Håper det er ok at jeg legger meg til som følger hos deg?

  SvarSlett
 3. smgj: "Sjarmøretappen" er et veldig godt begrep, å legge ut steinen er faktisk bare gøy. Dessuten var det å dele steinene mye lettere enn jeg trodde.
  Hagen i Grubba: Veldig hyggelig. Så fort jeg er hjemme igjen fra denne studiesamlingen skal jeg nok sjekke ut din blogg. Vi har forresten hatt veldig mye dårligere tilslag i rugemaskin enn når hønene gjør jobben selv. Noen ganger helt opp i 100 %.

  SvarSlett
 4. Dett så jo morsomt ut, artig å se hva dere gjør på skolen :-)

  SvarSlett
 5. Hehe, den boka er jo ofte bare altfor tykk! :-) La en ganske liten steinplass i feriehagen i fjor, delvis etter boka, men utålmodige meg ville helst ha lagt steinen rett på plenen. Morsomste var nok å pusle skiferhellene på best mulig måte, det kunne jeg nok ha fortsatt med i ukevis. Nå som det har satt seg ble det ganske greit solid, så jeg angrer jo ikke at det tok litt tid. Så "boka" har nok noe for seg, ja.

  SvarSlett
 6. Så fint med legging!!!
  Håper du lærte masse teori så kan jeg ringe deg når jeg skal igang her hos oss! :)

  SvarSlett