fredag 11. mars 2011

Maskinlære på tur.

Klassen har vært på tur, nei jeg mener ekskursjon. Vi har sett på gressklippere. Gressklippere i alle størrelser, særlig de store. De aller største har fjæring i setet og armlener med plass til kaffekoppen i. Det er mulig at det ikke var det mest sentrale, men det var det som festet seg, fjæring og kaffe.

Ellers fikk vi se en motorisert kantskjærer. I noen jobber skjærer man mer kanter enn det som er morsomt og hvis den holder det den lover...det var bare motvillig Synøve slapp det håndtaket.

Ellers ser det ut til at det er flerbruks verktøy som gjelder. Jeg gjorde stor suksess med ryddesag som julegave, men nå angrer jeg litt. Hadde jeg spandert noen kroner til kunne det blitt maskin med greinkutter(den så ut som ei minimotorsag), hekksaks, ryddesag, kost, løvsamler og et utall andre funksjoner. En maskin, med tilleggsutstyr for det meste. Den hadde forlenger også, slik at man kunne kappe greiner høyt oppe. Nok om det nå, men når ryddesaga blir utslitt...

For andre kunder må det ha hatt et lettere komisk preg med en hel skoleklasse som midt i all snøen var mest opptatt av gressklippere.


2 kommentarer:

 1. Flerbruks høres bra ut! Hadde den et botanisk navn? Bare så man kan å googlet den?

  Jeg har rotet med adressen din - fikk et brev med frø tilbake i postkassen. Hodeløse frøleverandører skal man passe seg for! Nytt forsøk kommer:-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Koselig at du stakk innom!
  Som gartner må du nok kjenne mange ulike maskiner ja, mye jeg ikke aner finnes engang ;-) Men plass til kaffekoppen hørtes iallefall bra ut ;-)

  God fredag! :-)

  SvarSlett