tirsdag 8. mars 2011

Merkedag

Joda, jeg vet at mange tenker på kvinnedagen, men i år ble 8. mars "Innflyttingsdag" i drivhuset og for meg teller det nesten mer. Til nå har det bare vært tre små kasser med overvintringsplanter. De har bare hatt undervarme. Fuchsiaen ser rimelig dø ut og det skyldes nok helst at den tørket veldig på et tidspunkt. Dessuten ble det i kaldeste laget noen dager. Blomsterløk som skal drives har klart seg veldig bra. Påskeliljene er i knopp og snøklokkene ser ut som om de kommer snart, men det har de gjort lenge så jeg vet ikke helt.

Nå har jeg fått opp alt fra kjelleren og det kjennes godt. Klarer jeg nå å holde noen plussgrader, skulle det gå bra. Så fort nattetemperaturen går litt opp skal jeg hente det jeg har på gartneriet også. Det triste er at ferskentreet mitt har blomstret mens det var på ferie. Ja, ja det får en lang vekstsesong dette året og det er jo bra.3 kommentarer:

 1. Det må være gøy og ha så fin drivhus du har plass til mye der , her våknet jeg til snø og fikk bare lyst til og legge meg igjen .
  Lykke til med plantingen og ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Lyckliga du som har ett drivhus! Det kommer att bli väldigt trångt på glasverandan så fort det inte riskerar att bli minusgrader där.......

  Trevlig kväll!
  Stina

  SvarSlett
 3. Gratulerer masse med drivhusåpningen :-)

  SvarSlett