onsdag 23. mars 2011

Sitteplasser

Før tenkte jeg på hagen som blomstene og alt annet var, ja nettopp annet. Joda jeg har både hørt og lest om at terrasse og utemøbler må stå i stil til hagen, at det må sees på som et hele. Det har jeg nok forsøkt også, men planter er nå engang mer hage enn en krakk da.

Jeg har begynt å legge merke til at det på overraskende mange hagebilder står en stol eller en krakk strategisk plassert. Det kan godt tenkes at eieren av hagen pleier å ha en stol der, men jeg mistenker fotografene for å plassere ut stoler for at det skal se koselig ut.

Denne krakken er ikke plassert til ære for fotografen. Den sto her da vi kjøpte huset og er bygget etter plassen den står på. Vi får den siste kveldssola her, og på riktig varme sommerdager er det skygge og passe svalt. Det er en favoritt plass faktisk.7 kommentarer:

 1. Riktig trivelig plass det der:) Velkommen innom til meg, har en sommerdag idag:)

  SvarSlett
 2. Koselig plass :-) Skulle ønske meg en slik, men tror vi har for "nytt" gammelt hus.

  SvarSlett
 3. Jag tycker om sittplatsen ute. Och en sån ljugabänk (heter så i Sverige, folk satt väl där och skrönade..) är skönt att ha på farstukvisten. Så kul att den håller till trots ålder :)

  SvarSlett
 4. Veldig hyggelig velkomst hos deg. Hadde selv et innlegg om inngangspartier for en stund tilbake, dette hadde føyd seg perfekt inn i rekken.

  SvarSlett
 5. Det er viktig med masse krakker og benker og stoler og stubber i hagen, så man har noe å sitte på. Men jupp, jeg tror nok som deg at mange bruker møbler som hagesmykker, og også at mange driver med hageinteriør, ikke haging ;)

  Men, så lenge man nyter hagen så...

  SvarSlett
 6. Den er kjempefin!
  Jeg sitter ikke så mye i hagen, men synes de er fine å ha tekoppen på! :)

  SvarSlett
 7. Vilken vacker ock mysig plats!

  Kram,
  Stina

  SvarSlett