tirsdag 8. mars 2011

Forbedringspotensiale

Vi har tegnet hage. Først skulle vi velge oss et ideal. Så skulle vi tegne en hage til idealet vårt. Alle valg skulle kunne begrunnes i det vi visste om vårt ideal.

Jeg har tegnet hage til Jørgen Kosmo. Han er mitt ideal fordi han evner å være korrekt og røff på samme tid. Det er ikke mange som kan gjøre kombinasjonen stortingspresident m/rullings og pølse som ham. Etter at han skiftet jobb har han blitt en riksrefser. Det står respekt av en som tør si upopulære ting. Jeg tenker på ham som "vår mann" i kampen mot alle etater og byråkrati.

Det var gøy å tegne hage til Jørgen Kosmo. Vi fikk velge alle rammer selv, så jeg plasserte ham i
en rekkehusleilighet. Han fikk ha endehuset og i hagen ble det plass til ei lita laftehytte(furtebu) og flere strategisk plasserte røykebenker. Jeg tror han spiller fotball med barnebarna og tar dem med seg i jordbæråkeren etterpå. Hagen har fått et litt rufsete preg med busker og stauder, og jeg føler meg helt overbevist om at han kommer til å bli glad for flaggstanga jeg tegnet inn.

Jeg ble fornøyd med tegningen, men jeg har et forbedringspotensiale. Stort forbedringspotensiale faktisk, det skjønte jeg da jeg fikk se de andres tegninger. Jeg bryr meg ikke. Jeg satser på at det blir en bratt læringskurve, og hvis ikke har jeg hatt det gøy mens det varte.

4 kommentarer:

 1. Wow så artig :-)
  Også hage til Jørgen Kosmo da, mannen med bein på de rette plasser!
  Regner med at dette er et elevarbeid?
  Ha en fortsatt fin kvinnedag!

  SvarSlett
 2. Dette er elevarbeid. Jeg er elev ved Vea og alle innlegg derfra er merket med etikett. Kosmo vet ingenting om dette med mindre noen forteller ham om det.

  SvarSlett
 3. Godt tenkt, røykebenker er et måste i hagen, med plass til kaffekoppen.. så stiligt det ser ut med hage tegnet på papir.

  SvarSlett
 4. Er overbevist om at Kosmo blir glad for både røykebenker og flaggstang som kan tas i bruk 1. mai :-)
  Også jeg har stor sans for den karen der :-)
  Lykke til på skolen!

  SvarSlett