mandag 18. juni 2012

Terrassen på østsiden. Del 4

Det var ingenting som gikk sund hos tømmerhuggersønnen, og svillene kan hentes. De er noe sånt som ca 5 meter lange og må kappes for å få plass på hengeren. Hvor lange skal de være? På tegningen er det helt klart og tydelig, 1 meter i framkant og 1,20 bak. Det skal være 10 stykk til sittekanten og 4 litt kortere til trapp.

Skal vi kontrollmåle i terrenget først, bare så vi ikke plutselig oppdager at de skulle vært 1,25? God idè. Utstyrt med målebånd, merkepinner og tegninger gikk vi endelig løs på prosjektet.

...men hva er dette? Burde ikke den linja vært parallell med husveggen? Er den ikke det? Neimen, og da må den på andre siden forlenges litt. Men da blir ikke den vinkelen lik den på andre siden...

Svillene må vente litt til. Tilbake på tegnebordet. 


6 kommentarer:

 1. hehe :)
  Så bra at dere fant det nå, og ikke etter byggestart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjett om. Svetter litt med tanken på at hvis det hadde vært for kunde...hjelp.

   Slett
 2. Lyder kjent. Altfor kjent. Men ingen skal si at vi ikke er fleksible - og tilpasser oss egne og andres gode idéer fortløpende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sant nok. Hovedideen ble godkjent, nå er det bare detaljtegningene med mål som skal gjøres ferdig. Det er en viss fare for at det kan bli bra.

   Slett
 3. Heisan.
  No har eg kosa meg med fleire innlegg nedover her. Og eg meiner kosa meg. Du skriv godt og litt humoristisk og har gode tema. Kjenner meg igjen både i det eine og det andre. Bur på gard her og, og det er ikkje alltid me får ridd den dagen med salar.... Lukke til med prosjekt !!
  Ha det godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det var veldig hyggelig sagt.

   Slett