onsdag 20. juni 2012

Drivhuset mitt. Uke 25

Pentax og jeg tok en kjapp tur innom drivhuset på morgenkvisten. Vi oppdaget en tørr bouganvillea.Det var det hele.


Denne blåregnen har det virkelig ikke godt. Nå må jeg finne en bedre løsning for den. Jeg skrøt noe voldsomt av hvor godt den dufter. Med stor forundring oppdager jeg nå at det dufter like godt i drivhuset fortsatt. Riktignok ikke like intenst, men blåregnen har vært avblomstret lenge. Hm-er det mulig at...

...jeg rett og sletthar tatt helt feil. Druene starter blomstringen samtidig, og de blomstrer fortsatt. Noen som vet?
Fersken på tur. Burde vært tynnet litt mer kanskje.
Ser at ute i bloggverdenen har mange fått modne tomater allerede. Vi er tydeligvis litt etter, men vi kommer godt. Alle sortene har kommet like langt og alle ser friske og raske ut...la oss håpe det varer.
Druene tar seg tilrette der det er mulig. Denne stakkars blodbegeren så litt skremt ut. Fjorårets blodbeger var kommet omtrendt så langt som dette da frosten tok den. I år har jeg tenkt å la den henge inne i håp om å få fram modne frø. Det frister ikke å kjøpe frø igjen. Fem stykker, for en formue og som ikke spirte. Nei, satser på egenproduksjon.
Det er mulig jeg har nevnt det før, solseng og drivhus, det er tingen. Alle andre lyder blir borte når regnet trommer ned på taket. En liten en på øret da...mmm
 

2 kommentarer:

  1. Mine druer lukter ingenting.. du får snuse litt på de og kjenne etter. Jeg spiser modne druer alt, men tomatene er omtrent kommet like langt som hos deg. Agurk har jeg derimot høstet lenge av..

    SvarSlett
  2. Har nyleg hatt nærkontakt med wisteria, og den lukta kjempegodt og -sterkt. Du hadde heilt rett:-)

    SvarSlett