torsdag 22. juli 2010

GardenGirl bukse selges


Høvdingen var i det spandable hjørnet og jeg ble eier av en bukse som jeg har ønsket meg lenge. Den satt som et skudd, kjempegod passform med elastikk både her og der. Praktisk er den også, lommer og fikse løsninger alle tenklige steder. Det finnes sånne kjekke puter til å putte inni på knærne. Det var det som gjorde utslaget. "Kjøp deg den buksa, den trenger du."

Er det noen bukseløse der ute?
Etter tre timer viste det seg at str. 40 ikke satt som et skudd likevel, den er rett og slett for stor. Derfor er den nå til salgs til halvpris. Det betyr 325,- Bildene har jeg lånt fra GardenGirl
Min bukse er i mønsteret Roses.3 kommentarer:

 1. Krympet du i løpet av tre timer? Ville da tro det er godt at en hagebukse er litt romslig? Er den stor eller liten i størrelsen (holder vanligvis med 38 til meg..)? (jeg ønsker meg også sånn bukse...)

  SvarSlett
 2. Den er stor i størrelse, og strikk og elastikk gjør at den er god å jobbe med selv om den passer. Jeg bruker vanligvis 40, men her må jeg nok ned i 38.

  SvarSlett
 3. Heisann,fin blogg jeg fant her!Nydelig bukse,men til meg holder det nok med ei gammel joggebukse når jeg jobber i hagen!
  Ha en god dag!

  SvarSlett