torsdag 1. oktober 2009

Her bor jegDa jeg startet å blogge for et år siden var jeg veldig bevisst på hva jeg ville med bloggen. Denne skulle handle om småbruket vårt og hagen her, ingenting annet. Målet har vært å skrive personlig, men ikke avslørende. Jeg har ikke skiftet mening, men det nye toppbildet repesenterer en dreing, både på den ene og andre måten.

Her bor altså jeg. Alt på bildet er vårt, og skogen ser riktig imponerende ut. Synd den ikke er det i virkeligheten. Det jeg ikke helt forstår er at drivhuset kommer så dårlig fram. Det er det viktigste i hagen min. Med litt godvilje kan du se det som en hvit flekk foran uthuset. I uthuset bor det en hønseflokk. Jeg husker ikke hvor mange, bare at det er en mindre enn i går. Vi grillet...Ellers er låven, med den spennende kjelleren helt til venstre og garasje helt til høyre. Bak løvskogen, og foran granskogen går nyvegen. Den ble bygget av norske fanger under krigen. Etter krigen måtte tyske fanger bygge. Hvem som gjorde ferdig vet jeg ikke, jeg vet bare at stedets ungdom gjerne tester sine biler, for vegen er rett og fin akkurat her.

8 kommentarer:

 1. Flott småbruk, hyggelig å se bildet fra ditt paradis...

  Ha en fin hekg!

  SvarSlett
 2. Riktig en idyll! Skal si du har plass å boltre deg på.

  SvarSlett
 3. Grillet høne.. har vart med å nakket høner, ikke et favorittjob akkurat.. litt tuft når de danser polka synes jeg, men ... du har da litt plass å boltre deg på, ser virkelig flott ut i høstfarger.

  SvarSlett
 4. For en idyll. :-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk, man venner seg til det meste også gode ting. Vi må av og til minne oss selv om at vi er priviligerte.

  SvarSlett
 6. Åh akkurat et slik sted vi leter etter. Nyydelig!

  SvarSlett
 7. Hei!
  Flott bilde, ser skikkelig idyllisk ut!
  Veldig bra blogg du har, den er en fornøyelse å lese, du skriver veldig bra! :o)

  SvarSlett
 8. Takker og bukker, sånn skryt da gitt. Jeg koser meg med bloggen min og det er hyggelig at det finnes noen der ute som også liker den.

  SvarSlett