onsdag 1. oktober 2008

Bed rundt drivhuset


Vår eiendom er skrå. Ikke bratt, men det er heller nesten ingen flater. Vi brukte mye tid på å finne det beste plasseringen av drivhuset, men det var ikke til å ungå at den ene enden ble "hengende i luften". Faren for at subusen huset står på skal rase ut var overhengende. Nå har min mann laget terrasser. (Men jeg hjalp til jeg også.) Se så fint det ble:

Utfordringen nå blir å finne nok god jord til å fylle i. Det hengerlasset vi kjøpte er ikke imponerende god, men med litt hønsemøkk og litt kompost blir det vel bedre. Her skal jeg dyrke grønnsaker neste år. Tror jeg i alle fall. Når jeg får luket på nordsiden, skal det bli baby bed der. Det skal ikke bli noe problem å fylle det.

3 kommentarer:

 1. Lykke til med drivhuset og dyrking av jorden. Det blir flott!!
  Jeg kommer til å følge med i bloggen.

  SvarSlett
 2. Hei, spennande blogg! Veldig lurt med terrasser foran drivhuset, og fint også. I vår hage er det rimelig bratt og me driv og terrasserer her også. Men det er ikkje like fint som hos deg!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer i bloggen min. Min mann, som er arkitekten bak "bjørke-kantingen" smilte stort og bredt. Det er noe eget med ros på nett.

  SvarSlett