søndag 5. oktober 2008

Høst

Jeg hater høst. Mest fordi den varsler om at det blir vinter og det hater jeg enda mer. Men, nå har jeg bestemt at denne bloggen skal være et hyggelig sted og derfor skal jeg tenke positivt og heller finne noe som er fint med høsten. Fine farger for eksempel.
Også er det rart med det, når vinden blåser og den klare høstlufta blir kjøligere, får jeg behov for å rydde opp i hagen. Da får jeg så arbeidslyst og skal bare i full fart fullføre prosjekter og ta unna det siste "så det blir litt mindre pes til våren".

Siden vi ikke har hatt nattefrost enda er sommerblomstene på sitt vakreste nå.

Georginene mine har vært fine i år. Også er de så takknemlige å ta inn til buketter så man er ikke avhengig av fint vær for å nyte dem.
Joda høsten har sitt og by på den også.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. En får nyte de fine fargene mens de er der. Plutselig kommer frosten og snøen, og da er det slutt på fargespillet for i år.

    SvarSlett
  3. Helt enig, høst og vinter er noe herk. De fine fargene forsvinner før en får sukk for seg, og siden er det, her i allefall, stort sett bare grått, regn og vind. Ikke har vi noe særlig til vinter å se fram til heller, her på disse breddegrader.

    SvarSlett