mandag 20. oktober 2008

Funka ikke

Når man vil ha noe gjort, finnes det et universalmiddel her som hos de fleste andre. Jeg spør etter hva slags redskap jeg trenger, så spør jeg etter hvor jeg finner det. Etter å ha dratt fram og startet litt forsiktig spør jeg igjen om hvordan det nå var det skulle gjøres. Jeg kommer sjelden noe særlig lenger før han er på plass for å redde redskap og utstyr. At jeg kunne komme til å skade meg selv er tydeligvis ikke tema, men han tar som regel over og skulle du ha sett... oppgaven som har stått i månedsvis tok bare noen minutter.
Umåtelig dårlig timing gjorde at opplegget ikke funka i dag. Jeg er faktisk så gjerrig at jeg tenkte jeg skulle få reparert undervanningsbrettene. De koster faktisk 64,- stykket. Noen av dem har fått et hull i hjørnet. Jeg hadde sjekket med Mr. Handyman. Han lovte at silikon ville gjøre susen, at det var fort gjort og nå er det gått noen uker. Etter å ha prøvd meg på opplegget som "alltid" funker, fikk jeg utdelt silikon og en detaljert forklaring på hvordan mine egne undervanningsbrett kunne bli tette. Og tenke seg til.....han bare gikk på jobb! Nå har jeg silikon til albuen (nesten), og hvis jeg er heldig har jeg brett som ikke lekker. Og det tok bare noen minutter. At ikke jeg har gjort dette før...

4 kommentarer:

 1. Hi hi hi. Er du gjennomskuet kanskje?

  SvarSlett
 2. Hehe. Godt du fikk det til. Det var en god ide å reparere undervanningsbrett med silikom, det må prøves her og.

  SvarSlett
 3. *fnis* hos oss er det jeg som har kontroll på hvor verktøy etc ligger... og gubben er ikke det minste bekymret for verktøyet... så det hadde ikke funka hos oss :)

  SvarSlett
 4. hihi. Hadde ikke fungert her helelr. Og hver gang kæill'n har gjort noe "sjæl" - så er det JEG som ikke finner verktøyet MITT!
  :-(

  SvarSlett