søndag 1. januar 2012

Månedens bilde - januar

Jeg prøver meg på månedens bilde i år også. I fjor var utsnittet jeg valgte ikke så vellykket, men jeg har savnet disse "Dette har hendt siden sist" innleggene.

Hvis du skal på besøk til meg og dette er det du ser, så har du kommet rett. Det er ikke opplagt, for det er ikke så lett å finne fram til oss. Noen tror de kan taste inn adressen vår på gps'en. La oss ikke rippe i gamle sår, men bare si at de ender opp helt andre steder enn hos oss.

Det har kommet snø. Nok til at det ble vakkert. Nok til at det måtte måkes, men ikke mer enn at det ble en koselig luftetur. Jo, det kan jeg godt kalle en god start på året.


8 kommentarer:

 1. Så er det flere uten presis GPS adresse. På disse kanter er det sånn ca 3 gårder feil.

  SvarSlett
 2. Godt nytt år til deg Mari Anne. Vi blogges i 2012.

  SvarSlett
 3. He he det er akkurat slik det er hos oss også.....når folk tenker "nå har jeg kjørt feil, her er det ingen ting", da begynner du å nærme deg! Det ser koselig ut :-)

  SvarSlett
 4. Heisan. Trur jammen eg skal finna meg ein stad og ta eit fast motiv/bilete kvar månad eg og. God ide og håper det er okey at eg "hermer". Koslig motiv du har funne. Ha det godt i det nye året.

  SvarSlett
 5. Åshild: Det skal vistnok være en halvtimes kjøretur ekstra hos oss. Har ikke gps selv så jeg vet ikke. Vi har nå engang valgt på bo sånn og trives her, folk har heldigvis mobiltelefoner nå om dagen.
  Parkvegens Hageglede: Godt nytt år til deg også. Klart vi blogges, skulle du komme denne vegen håper jeg vi treffes også. Forumtreff 18-19.august?
  Kenneth: Takk. Tror vi bor ganske likt. Våre potteplanter frøs også fast i vinduene sist vinter.
  Tullik: Klart du kan "herme", jeg har vel funnet ideen ett eller annet sted jeg også, men jeg husker ikke hvor.

  SvarSlett
 6. Inngangspartiet ditt i mange varianter - det gleder jeg meg til i 2012. Veldig lurt - både for å se sesongendringene og dine egne bidrag.

  SvarSlett
 7. Inngangspartiet ser i hvert fall veldig koselig ut i januar- drakt, gleder meg til å se i mai og, for eksempel!

  SvarSlett
 8. har tenkt at jeg skal ta en sånn bildeserie jeg også. får se hva det blir til...

  Men apropo gps..:
  meg: ja herr vareleverandør, du kan godt levere til meg i dag. Men vi bor litt klønete til så du kan ikke følge gps, la meg få forklare (...)
  God tid senere, herr vareleverandør: Hei du jeg finner ikke huset ditt jeg.
  Meg: (forklarer ikke så tålmodig )
  5 minutter etterpå, Herr vareleverandør: Jøss, er det her du bor, det var ikke logisk
  meg: nei, det var jo derfor jeg forklarte nøye før i dag.
  vareidiot: jo, men det gadd jeg ikke høre på, jeg finner helst frem selv (seriøst, de har faktisk innrømt det, at de ikke hører på når jeg forklarer...).

  SvarSlett