lørdag 28. januar 2012

Sommerblomstkonkurranse

På skolen har vi nå fått en lenge etterlengtet tegneoppgave. Den er passe stor, avgrenset og følger direkte etter relevante forelesninger. Easy match...? Det er en konkurranse. Hvis jeg ikke har skrevet om min prestasjonsangst før, kommer jeg garantert til å gjøre det snart.

Vi laget alle et førsteutkast, før vi dro hjem fra forrige samling. Mitt førsteutkast er dårlig, og nå snakker vi ikke om falsk beskjedenhet. Det er rett og slett ubrukelig.

En kunne kanskje forvente at den før omtalte prestasjonsangst ville slå inn med dobbel styrke. Vel hjemme anså jeg slaget for tapt, jeg kan uansett ikke vinne om jeg så jobber natt og dag. Det var da skuldrene sank ned til et helt uvant nivå. Her er det bare å slå ut håret og tegne i vilden sky.


Og det har jeg gjort, jeg har rett og slett kost meg. Definisjonen av sommerblomster er kraftig omskrevet til alt som ikke overlever vinteren. Det var også et krav om at plantene hovedsakelig skulle hentes fra oppgitte levrandører. Hovedsakelig er et vidt begrep og mer enn halvparten må da være godt nok. Vel, nesten halvparten da.

Kan plenen rundt Det hvite hus omgjøres til kjøkkenhage, ja så kan sommerblomstbeddet på Vea også det. Jeg er faktisk riktig godt fornøyd med forslaget mitt. Tenk om det vinner... og skuldrene kryper med en gang opp til vante høyder.


4 kommentarer:

 1. Lykke til. Vi får se tegningene etterpå?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, jo da, jeg viser nok fram så fort jeg er ferdig.

   Slett
 2. Høyrest ut som eit spennande forslag. Håper verden er klar for deg !! Lukke til og sei til at deira plass ikkje er rett under øyra.... hehe.

  SvarSlett
 3. Ojsann, går litt fort i svingene her. Det var sjølvsagt skuldrene som skal halda avstand til øyra !! Ha det godt !!

  SvarSlett