søndag 4. september 2011

Med eller uten PC?

Skal jeg eller skal jeg ikke ta med PC'en? Uten PC får jeg ikke blogget, men selv om min PC er bærbar, har den en vekt som gjør den bare måtelig bærbar om du forstår. Dessuten hvor mye mer blomsterløk kan jeg ikke få med hjem hvis jeg ikke har PC? Hvis den blir borte...jeg har ikke backup på alle bildene mine. Sent i går tok jeg avgjørelsen og satte sekken bort.

Men det var det der med bloggen. Jeg har jo lovet skolen å skrive blogg fra turen. Det blir liksom ikke helt det samme å legge det ut som et referat i etterkant. Nei jeg tar den med...eller...

Nå sitter jeg på Gardermoen, har sjekket inn, har levert baggasje, har passert sikkerhetskontrollen, har tisset. Jeg har til og med sjekket OSL sin reklame om gratis trådløst nett. Det virker. Nå skal jeg pr. definisjon være på vei mot London, og jeg har PC med.

Beskjed til tyver og forsikringsselskap: Det er bare jeg som reiser, høvdingen og resten av familien er hjemme og passer huset.

5 kommentarer:

 1. God tur! Gler meg til blogginnlegg frå turen.

  SvarSlett
 2. Hehe, må le, kan man klare seg uten PC ;O)hadde sjøl pc med mæ på ferie iår, for første gang, og det var nu koselig og blogge om ferien.
  Kos dæ i London, ha en fin tur, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 3. Jeg var selv på ferie 2 1/2 uke UTEN PC !!! Det er vanskelig å få med PC i sykkelvesker. Nå er det vel kanskje en tanke å bruke slik I-phone, eller hva det heter, da kan man allikevel blogge, og sjekke viktig e-post, men det koster antakelig skjorta ! Jeg fikk nesten abstinenser, ja, men overlevde. Riktig god tur til London.

  SvarSlett
 4. Gooood tur, måtte du få godt vær og bli akkurat like forelsket i hageEngland som meg! ; )

  SvarSlett
 5. ElseT:Blogginnlegg kommer, forhåpentlig hver dag.
  stallnissen:Klart man kan dra på ferie uten PC. Da hadde jeg måttet hatt mange minnebrikker. Har tatt 194 bilder allerede.
  Bjørg: PC på sykkeltur, nei det får være grenser. Hørte noen hjemme kremte noe om alderen på mobilen min. Den kan man ikke bruke når man skal blogge. Den kan ikke ta bilder en gang.
  Lin: Forelsket? Falt pladask med en gang.

  SvarSlett