tirsdag 27. september 2011

Bare et ekorn

Jeg har savnet Spipp veldig. Mye mer enn jeg hadde trodd var mulig. Hagen ble så tom og livløs. Jeg prøver å ta meg sammen, men det er ikke det samme å gå ut lenger. Det er vel først når man mister noe man er glad i at man skjønner hvor mye det betyr. Jeg har lenge ment at å savne noen er en fin ting, det beviser at man har evnen til å være glad i og å elske noen. Så går jeg her og kikker ut av vinduet og tenker at: "Det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt." (Alfred Tennyson.) Ok, det er bare et ekorn og jeg elsker ikke et ekorn, men jeg savner ham likevel og av gammel vane kikker jeg ut av vinduet når jeg går forbi...

...og i går var det et ekorn her. Jeg skal ikke si at det var vår Spipp, det kan like gjerne ha vært fetteren hans. Det spiller ingen rolle. Nå er fuglemateren fyllt, og det skal den være hele vinteren igjenom.


3 kommentarer:

 1. hehe, trur du jeg kjenner meg igjen i ekornlengten eller?
  Så hyggelig at du fikk besøk igjen! :)

  SvarSlett
 2. Kan da godt skjønne det ble tomt, så koselig som det er med besøk.
  Løkfrø, passer det ikke nå? Jeg leste ved best. såes høst... burde jeg vente?

  SvarSlett
 3. Det var mig, men tack för råd. Varför eländas fröfirmorna med att skriva 'sås ute i september' när man inte kan det. Jag har massor av spiror nu på mina Impectafrö, suck.. Alla som handlar bor ju inte på Svalbard.. Borde vel kanske vänta lite, men det är nu det är skönt ute att pyssla med sånt..

  SvarSlett