onsdag 31. august 2011

Savner

Jeg visste ikke at ekorn kunne bli så tamme og jeg hadde heller ikke tenkt over at det var så hyggelig å ha dyr i hagen. Har hørt om rådyr og harer, men da mest om hvilke skader de gjør. Vår "Spipp" gjorde ikke annen skade enn at han plantet solsikker på steder jeg ikke hadde ment å ha dem.


Nå har han sluttet å komme til oss. Vi håper i det lengste på at han gikk lei av solsikker og kom på at det finnes mat uti skogen også. Jeg kan ikke for det, jeg savner ham. Det er en traffikert vei bak huset vårt, men det vil vi helst ikke tenke på.


6 kommentarer:

 1. Spipp lever helt sikkert i beste velgående ute i skogen, og neste år kommer han på besøk med små ekornbarn skal du se :-)

  SvarSlett
 2. For en sjarmerende liten fyr! Vi hadde også et ekorn som ettervert spiste av hånden min, og det er ganske så koselig :) I dag så jeg en rev like ved siden av arbeidsplassen min! Fascinerende!
  Hjorten er jeg derimot mindre glad i, for den har spist opp alle min Hosta, og dagliljer...

  SvarSlett
 3. *smelt*
  De kommer og går her hos meg, er her i perioder, og så finner de ut at de skal være en annen plass. Men spise av hånda min har de ikke gjort altså... ikke for at jeg egentlig har prøvd å få det til aktivt heller, men om de kom bort skulle de garantert få mat!

  SvarSlett
 4. New Dawn: Ja la oss håpe på ekornbarn.
  Krepsemor: Vi er ikke så glad i rev, vi har høner. Når det er nysnø ser vi spor rundt hønsehuset. Det har gått bra lenge nå.
  Anne: Godt å høre at de kommer og går. Da er det ennå håp. Skal ikke slutte å fore.

  SvarSlett
 5. Jeg tror nok den kommer tillbaka, vi har haft en på jobbet i många år som alltid vänder tillbaka.

  SvarSlett
 6. Så flott liten krabat! :-D
  Ja, vi fokuserer kanskje mest på det negative ved å ha dyr i hagen. Det blir jo ofte slik at vi er flinke til å fortelle om frustrasjoner, men glemmer å fokusere på de små gleder ;-)
  Jeg hadde besøk av ekorn første året vi hadde kjøpt hagen i Sverige, men for min del tror jeg at reven tok det :-( Nå har jeg plantet hassel, solsikker og ulike nøttetrær- alt for å lokke dem inn i hagen.. Tror som de andre her over at du nok får se Spipp igjen til neste år :-D

  SvarSlett