tirsdag 23. august 2011

Teppebed på Sveinhauggård - andre arbeidsdag

Vel var det mye med 11 gartnere, men det ble ikke bedre plass da det dukket opp tre lærere som også ville mene noe. Det viste seg at vi nok hadde trukket "gjøre som vi vil" litt vel langt. Dessuten hadde vårt kvadratiske bed blitt rektangulært i løpet av natten. Vi, som trodde vi snart var ferdig, var mer eller mindre tilbake til start.Neida, så galt var det ikke. Vi fikk en varebil til full av planter. Det ble hentet noen hengerlass til med jord, og allerede før lunsj hadde vi blitt relativt enige om en plan.
Denne karen har fulgt oss gjennom hele prosessen. Han kom til stadighet med innspill som alle hørte, men ingen tok på alvor. Skyggene var blitt lange før vi ble ferdige, men resultatet ble bra. Vi kunne ønsket oss planter av bedre kvalitet og hvis vi hadde hatt bedre tid skulle vi ha...det er heldigvis alltid rom for forbedreinger, men legg merke til gresskanten. Den er skåret og den er helt som den skal.
Fikk du lyst til å se bedet vårt? Det skal være hagehistorisk marked på Sveinhaug 3.-4. september. Da skal det skje mye i hagen der.

1 kommentar:

  1. Hei Mari Anne, eg gler meg til mange nyttige og humoristiske innlegg frå livet på Vea utover skuleåret. Håpar verkeleg du får tid til å blogge.

    SvarSlett