mandag 22. august 2011

Skolestart

Det var en mørk og stormfull natt. Etter det jeg har lært skal leseren nå forvente at det kommer en skummel og kanskje også trist historie. Søndag, langt utpå dagen, kom jeg på at jeg leverte fra meg husnøkkelen før sommerferien. Etter litt sms'er og sånt ble jeg beroliget med at det ordnet seg. I verdens regnvær tok jeg meg inn i administrasjonsbygningen sent søndag kveld. Jeg hadde lettere panikk i noen minutter, lista over studenter så ut til å være alfabetisk, men uten meg. Så var jeg der likevel og hadde fått rom nr. 24. Men, men ... Det kan se ut til at tiden i "Øvre Lærerbolig" er over for godt. Nå skal jeg altså bo i "Kantinebygget" hele dette skoleåret.
Om dette er en skummel og trist historie vet jeg jo ikke ennå, men faren for at det kan komme til å gå bra er absolutt til stede. Jeg sov i alle fall riktig godt i natt, og i dag er det nesten sommervær.

1 kommentar:

  1. Håper vi får fortsettelsen på den skumle historien etterhvert. Lykke til med nytt skoleår og håper du fortsatt deler nyvunnen kunnskap med oss.

    SvarSlett