tirsdag 16. august 2011

Hagevandring for dem som ikke kunne komme

Moseplassen har oppfordret til å legge ut en hagevandring for dem som ikke kunne komme. Pentax og jeg tok en runde i regnværet nå i morges. Velkommen til meg:

Takk for besøket!

9 kommentarer:

 1. Så koslig hage og hjem du har ,skulle gjerne hvert der og sett det på nært hold , takk for turen og titten i din hage ,Marit.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for runden! :) Jeg er helt enig i at det er mange flotte høstblomstrende stauder - liljer og roser også... jeg har mange av dem, men situasjonen i hagen er tragisk. Liljer har råtnet, roser regner bort, floksen ligger flat - og da hjelper det ikke at Solhatten er flott flere steder og at Oktoberbergknappen er på gang. Til og med georginene er puslete i år... tror det har vært for kaldt! Vi satser på neste år :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for runden, du har mange og varierte bed. Litt av kvart å halde på med. Skikkeleg koseleg inne i drivhuset og, i tillegg bugna det av modne tomatar. Takk for rundturen,helsing Else

  SvarSlett
 4. Tusen takk for titten. Hagen din ser kjempekoselig og frodig ut :-)

  SvarSlett
 5. Så fint at du har invitert oss som av forskjellige grunner ikke kunne komme inn i hagen din! Takk for titten! Fin hage!

  SvarSlett
 6. Takk for alle hyggelige kommentarer.

  SvarSlett
 7. Fantastiskt. Ser ju att du inte behövde stressa före söndagen, det ser ju friskt och frodigt ut som det är. Vilket rent och välordnat växthus!! Nytvättat golv? Och trappan, du visar verkligen kontraster, jag trodde den var riven den första.. så har du två? En trevlig vandring.
  Och tack, jag fick den idag. Vad glad jag blev. Jag satte den i en potte med en gång, den lever säkrare där i starten. Er den en sån A. f. 'Golden Jubilee'? Googlet litt og den likner på fargen. Kan jag någongång bidra till ditt sortiment så säg ifrån. Misstänker att det enda just nu vore Findus köttbullar, men det blir väl först till våren, inte säker på härdigheten ;)
  Atter en gang - superdupertack :)

  SvarSlett
 8. Takk, takk.
  Det stemmer at vi har to trapper. Den gamle er virkelig gammel. Den var her da vi flyttet hit og den er ikke i bruk. Jeg kan ikke si at den er "til pynt", men rustikk er den i alle fall.
  Isoppen viser seg å være en Agastache mexicana. Den kommer fra frø jeg fikk fra STA (Sällskapet Trädgårdsamatörerna) i 2009. Hvilken sort morplanten var vet jeg ikke. En plante fikk limefargede blader, de andre var grønne.

  SvarSlett
 9. Räknar med att planten da ska stå i full sol? väldrenerat?
  Oh, inte mer? Min port är alltid öppen för dig, men det är bäst du säger ifrån när, jag tillhör dessvärre arbetsnarkomanerna med många timmar övertid i veckan..

  SvarSlett