onsdag 19. januar 2011

Termostat

Jeg gir meg ikke. Jeg vil åpne drivhuset, og da må jeg ha en varmekilde som ikke tørker ut plantene. Hvis jeg monterer en termostat mellom ovnen og stikkontakten kan jeg kanskje holde temperaturen på 2-3 grader. Jeg lurer litt på denne. Prisen er slik at om det ikke gir ønskede resultat så kan jeg leve med det.

Ovnen må ikke tildekkes, men det blir den ikke heller, for det er god nok avstand mellom den og plantebakkene som er av solid plast. Det blir lufting mellom bakkene. Når strømmen så brytes ved 5 grader burde det være trygt nok. Det forutsetter selvfølgelig at alt fungerer. Jeg må gruble litt mer på dette her.

4 kommentarer:

 1. Anonym12:13

  Reodor Felgen i sving. Jeg har et kattestativ jeg har holdt på med i hele vinter. DVS... selv om det har skjedd relativt lite med det har jeg TENKT mye på det. :D

  SvarSlett
 2. Jag är urdårlig på växthus men jag stusser over temperaturen. Håller det med 5+? Då passar ju boden min perfekt. Är det till övervintring av sommarplantor du ska ha det till eller frösåing?

  SvarSlett
 3. Jeg står foran min første drivhussesong, og suger til meg alle gode tips angående dette =) Syns den lysslyngen til Mario var genial. Selv har jeg kjøpt meg plantekuvøse, men det blir jo forholdsvis dyrt, om en skal ha mengder av planter....Må forskes videre =)

  SvarSlett
 4. Mia: Her er det kun overlevelse som gjelder. Oppal av småplanter starter inne og flytter ut midt i april.

  SvarSlett