onsdag 5. januar 2011

Eksamensoppgaver

De som kjenner meg vet at jeg liker å være litt i forkant. Eksamen ligger to og et halvt år fram og jeg har fortsatt hvilepuls (nesten). Eksamensformen er helt ny for meg. Det er en stor oppgave som går ut på å gjennomføre et fullstendig planleggingsarbeid av en reell hage eller annet mindre grøntanlegg med alle relevante planer, illustrasjoner, beskrivelser og dukumentasjon. (Sitat fra studieplanen.)

Det helt geniale er at tidligere års eksamensoppgaver er på biblioteket. De er til og med lagt fram på et eget bord. Det blir ingen ubehagelige overraskelser, vi skal rett og slett vise alt vi har lært samlet mellom to permer. Spenningsmomentet ligger bare i hva slags hage vi får utdelt. I dag har jeg bladd litt i permene, og jeg ble litt gladere for hver side. Dette skal det bli gøy å jobbe med. Det kan selvfølgelig ha noe med tidsperspektivet å gjøre, det er fortsatt to og et halvt år til, men foreløpig gleder jeg meg til eksamen.

2 kommentarer:

  1. Lykke til med eksamen :) Ja, jeg har også tro på frøsåingen. Hvis du har noen gode ideer ifht. å så kobea (ser du har en på siden her) - er jeg veldig interessert :) Jeg legger deg på listen min, så kan jeg kanskje følge deg i det du lærer og stjele litt kunnskap.

    SvarSlett
  2. Cobea har jeg aldri forsøkt meg på. Den du ser på siden her er fra en av Sandefjord kommunes mange fine parker. Jeg tror Claus Dalby har en god beskrivelse på sin blogg. Link i den nederste blogglista mi.

    SvarSlett