tirsdag 7. september 2010

Mannen med de lengste beina


Jeg vet det, skal man på tur skal man klippe neglene noen dager i forveien. Hvis man, som jeg, klipper dem om morgenen når man vet at man skal gå hele dagen, ja da må det gå galt. Hvor jeg har gått? Jo nå skal du få høre.

Jeg er på studietur med Vea. I går besøkte vi Botaniskhage i Oslo. Der fikk vi omvisning i et rasende tempo. Det gikk så fort at akkurat nå husker jeg ikke hva mannen het engang. Det var systematisk hage på høyre side her, og oldemorshage på venstre der. På nedsiden her er fjellhagen og nå tar vi lunsj i den stengte kafeen. Etter lunsj fikk vi ny omvisning, nå med vekt på struktur og matrial valg. Denne gangen var tempoet om mulig enda høyere, eller kanskje det bare føltes sånn. Stystematisk hage på høyre side her, oldemors hage på venstre der, og her; Fjellhagen.

I Drammen løp vi opp den ene elvebredden, krysset over på en nydelig hengebro, og ble plukket opp av bussen der parken sluttet. Om det var en vakker park? Ja du store min, så vakker at det var til å grine av. (Jeg har stjålet uttrykket fra en som vet bedre enn meg, men nå har jeg gjort det til mitt eget.)

Alt dette var i går. I dag fikk vi beskjed om at det ville bli en roligere dag, og det er mulig det var det, men jeg oppdaget det bare ikke. Gårdagens omvisere hadde lange bein og et missunnelses verdig tempo. Omviseren i Sandefjord hadde de lengste beina, og hun i Larvik...hun kjørte bil mens vi måtte gå.
2 kommentarer:

  1. Er det idrettslinje går på?

    SvarSlett
  2. Ja det skulle en nesten tro. Jeg har gått mer disse dagene enn jeg har gjort i hele sommer tilsammen. Vi har heldigvis fått sett mye spennende. Skal prøve å få lagt ut litt mer når jeg får summet meg litt.

    SvarSlett