søndag 18. april 2010

Arbeidsliste

Jeg er blitt inspirert av andre bloggere. Her kommer min arbeidsliste for våren.

Rive skjærereir - Utført
Rive skjærereir -
Utført
Rive skjærereir -
Rive skjærereir -
Rive skjærereir -


Det gikk nemlig som jeg tenkte, skjæra brukte ikke mer enn noen timer på å finne seg ny plass til å bygge reir. Denne gangen falt valget på Serbergrana. Vi tok det ned i dag. Det er anselige mengder kvist de samler sammen. Alt her er skjærereir. Grankvisten er greina reiret hvilte mot.

Som du ser er jeg ikke mer optimist enn at jeg er forberedt på å måtte gjenta aktiviteten. Denne gangen var selve reiret kommet langt. Det var laget av leire og foret med mose. Tanken var kanskje å fylle med dun også, men så langt var de ikke kommet.

9 kommentarer:

 1. Hm, en del gäster begriper visst aldrig när det är dags att gå...Vad är det egentligen för fel med en skogstomt? Långt, långt in i skogen..

  SvarSlett
 2. Bra jobba! Håper de flytter - laaangt inni skogen så de hverken kan ses eller høres! Husk å gjemme lasset på trillebåren eller så tror de nok det er gjenbruk :-) Ha en flott uke!

  SvarSlett
 3. *Ler oppgitt* har nok fetteren og kona boende her, de er like iherdige og holder GODT på adressen sin...

  SvarSlett
 4. Så både du og skjæra er sysselsatt en stund nå fremover. Det er desverre noen som ikke tar et hint.

  SvarSlett
 5. Neimen...stakkar da! Dette er jo helt tragikomisk. Er virkelig alt i trillebåren skjærereir? For et i herdig og tålmodig arbeidsjern han er, skjærefanten (nesten så jeg har litt vondt av ham også...) Mange menn kunne hatt noe å lære av den karen

  SvarSlett
 6. Japp, alt i trillebåren er skjærereir og det er brent opp, hver kvist. De er fantastiske ti å bygge. Det ser ut som en haug med kvist, men det må være et system, for de sitter utrolig godt fast.

  Skal innrømme at jeg føler meg litt slem når jeg står der med reiret i hånda.

  SvarSlett
 7. Stilig liste! :D
  Bedre å være litt slem nå enn å ergre seg hele året og i åra framover, de flytter sjelden frivillig.

  SvarSlett
 8. Anonym13:42

  Synes det var slemt gjort jeg...

  SvarSlett
 9. Ja det syntes jeg også da jeg drev på med det. Det er bare at alternativet ikke er noe bedre. Vi kan ikke ha mer skjærer her enn det som allerede er. De spiser hønsematen, jager bort småfuglene, lager mye bråk og de skiter ned hagemøblene.

  Vi har vurdert å punktere eggene, men det kjennes så grotesk. Da er det bare hagle som gjenstår, og, vel det blir ikke meg som greier det.

  SvarSlett