søndag 28. mars 2010

De levende og de døde

Jeg har hatt oppsummering i drivhuset. Noen ble dømt til å bli kompost, langt de fleste fikk livet i gave. Pionfrøene, som nær hadde blitt hønsemat, har i alle fall forstått alvoret. De kommer med små burgunder blader. M-m, jeg er litt stolt. Ferskentreet har store rosa knopper. Det kommer til å blomstre så fort det kommer en dag med sol, når nå det måtte bli.

27. mars er altså dommedag, i alle fall hvis man er plante i potte på småbruket mitt.

Og for at jeg skal huske det neste år; snøen har smeltet nok til at jeg ser påskeliljene i sørveggen. Bare såvidt synlige, men de er der.

2 kommentarer:

  1. Så flink du har vært Mari Anne :) Førsådde peoner har du grunn til å være stolt av. Kjempekoselig med spirer i solveggen! Jeg så mine aller første i går jeg også :) Hurra!

    SvarSlett
  2. Her har det vært dommedag i vinterhagen i dag. Uten varme på har det vært ned mot 5+ der ute, og ikke alle potteplanter liker slikt. Et par orkidèer, en Hoya og en duftranke gikk til de evige kompostmarker, sammen med restene av den Hawaiirosen jeg druknet i fjor og håpet på skulle våkne til liv igjen. Det gjorde den ikke... :-(

    SvarSlett