tirsdag 9. mars 2010

Jeg lurer bare på


I dag lurer jeg bare på en ting og det er hvorfor i alle dager har jeg ikke plantet snøklokker her? Absolutt alle andre flater er dekket av snø. Jeg har til og med måkt meg vei til husets sydside, der vårbeddet mitt er. Det kunne jo hende at...men nei, der var det også en meter av det der ekle hvite greiene som ekte nordmenn viser at de er ekte nordmenn på.

7 kommentarer:

 1. Da vet du hva du har å gjøre senere i år. ;-)

  SvarSlett
 2. Helt klart, og jeg skal ikke vente lenge før jeg gjør det heller, for jeg tror jeg lurte på det samme i fjor.

  SvarSlett
 3. Skulle til å skrive nøyaktig det samme som Linnemi gjorde :) Jeg har et tilsvarrende sted i haven hvor jeg skule plantet sneklokker og juleroser i fjor, men vips var det i glemmeboken...

  SvarSlett
 4. Enig. Best å flytte er tue dit mens du husker hvor de første barflekkene kommer!

  SvarSlett
 5. Eller sette opp et skilt med en påminnelse i form av et bilde, så kan du se på bildet dersom du atter en gang skulle glemme det.

  SvarSlett
 6. hehe, yey! hurra for solvegger.
  Jeg har en sånn sydvegg her hvor det skulle stått løk sjøl, visste jo om den, men det ble glemt i fjor, enda jeg hadde løkene stående klar... *gremmes*

  SvarSlett
 7. Hvis du planter de på den bare flekken, så vil du nok få tidlig blomstring der, ja! Jeg har også fått sansen for snøklokker. Håper jeg husker på å kjøpe løk til høsten... ;)

  SvarSlett