fredag 4. desember 2009

Ny bok

Denne boka bestilte jeg en kveld jeg satt her alene. Ensomme kvinner burde ikke ha tilgang til Visakort og internett, det er da noe alle vet.

Boka er veldig praktisk og grundig. Akkurat en sånn jeg ønsket meg. Nå er det blanke ark og (om ikke) fargeblyanter, så i alle fall blyanter og linjaler av alle slag. Jeg har raidet guttenes penaler og konfiskert alt jeg kan ha bruk for. Dette blir gøy.

5 kommentarer:

 1. Spennende bok, kjekt å ha utover vinteren. Førjulsgaver til seg selv er viktig. Ikke noe problem så lenge det er penger på kortet. Fargeblyanter må være det neste eller kan stå på årets juleønskeliste.

  Lykke til med planleggingen!

  SvarSlett
 2. Å så spennende bok , hvor fant du den?
  Man skal vel unna seg litt til seg selv en gang i blandt ,kan skjønne...

  Kos deg i kvelden

  SvarSlett
 3. Ser ut som en spennende bok! Fint å kunne unne seg en liten førjulsgave :) (Jeg får også en bok i posten snart... handlet førjulsgave til meg selv jeg også...)

  Lykke til med blyanter og linjal :) Og ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Hagedesigner, jo jag tackar, det blir spännande att se allt ved du nu kommer att laga. Netthandel är ibland lite skummelt för lommeboka, men ack så mycket det finns att göra av med pengar på!! Den boken skulle jag gärna ha haft jag också..men nu har jag lust att dela med mig av något annat, en välförtjänad utmärkelse till dig väntar på min hageblogg, hoppas du vill ha den :)

  SvarSlett
 5. Den har jeg også! Jeg har ikke rukket å lese den enda, bare bladd gjennom. Den ser fin ut :) Kos deg med remediene dine!

  SvarSlett