fredag 13. april 2012

Skal gjøre det i år

På min "Må gjøre denne sommeren" liste, har det i flere år stått noe om å fjerne dette bedet. Det er så gjennomvevd av ugras at det finnes ikke håp. Dessuten har klokkebusken blitt så stor som klokkebusker skal. Den var veldig passende da den ble plantet for 15 år siden. Nå er den for stor og har vært det lenge. Dessuten blomstrer den på fjorårsved, så når høvdingen kremter om beskjæring sier jeg alltid at jeg skal ta det etter blomstring. Midt på sommeren er det mye annet som er viktigere. Når så høsten kommer tenker jeg at hvis jeg tar den nå, ja da blir det ikke noe blomstring neste år...Nå skal hele bedet legges ned, og i sommer skal det skje. Tror jeg.

8 kommentarer:

 1. Klokkebusken må du flytte! Nøling fører ikke med seg noe godt -- har du først grav den opp, finner du sikkert et sted å grave den ned for ikke å miste årets blomstring.

  (En lang måte å si "heia deg!" på)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett. Nølingen, som har vart i mange år, førte ikke noe godt med seg. Det mangler egentlig ikke på steder å sette den, hvis jeg får den opp i ett stykke. Dessuten, hva gjør det om man mister et års blomstring?

   Slett
 2. Vi går jo mot en lang og fin sommer (ønsketenkning), så du rekker nok å fikse bedet denne sommeren, trur eg. Merkelig hvor fort det vokser, alt mulig som ser så lite ut med det samme det er plantet ned.
  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå skal det sies at de to våte sommerene vi har hatt hadde perfekt omplantningsvær. Jeg har ingen unskyldning, egentlig.

   Slett
 3. Kjekt å ha ei liste over ting man må gjøre. Det som ikke er fult så fint, er at den blir altfor lang og ingen ting blir gjort! Men gøy er det lell :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Øverst på min liste står at jeg skal ta med kaffen ut i hagen, og ikke gjøre annet enn det som faller meg inn. Det er viktigst å nyte hagen sin, og det gjør jeg, heldigvis.

   Slett
 4. Hei nå har jeg kost meg med å lese bloggen din. For en herlig og rett fram måte å si tingene på.

  Jeg kommer tilbake og leser mer - dette var en gladblogg!

  SvarSlett
 5. Takk, så hyggelig. Jeg slenger nok innom hos deg etterhvert også. Høres ut som om du har et spennende prosjekt på gang. Du husker vel på å legge ut "før-og-nå" bilder?

  SvarSlett