torsdag 10. februar 2011

Ikke gjør som jeg gjør

Jeg bruker å ha noen potter med løk av perleblomster og påskeliljer i kjelleren. Nå har jeg drevet dem fram under plantelyset i stua og de lager deilig vårstemning på trappa. Det eneste jeg må huske på, er at de skal inn om natta, særlig når gradestokken viser -16.

Min far sa alltid: Forskjellen på en dum og en klok mann er at den dumme lærer av sine feil, den kloke lærer av andres. Jeg kan godta at jeg ikke er en klok mann, men det er nok verre enn som så, jeg lærer ikke av mine egne feil engang.5 kommentarer:

 1. Tycker att ett Dr. M. L. King-citat är på sin plats: "Om jag visste att världen skulle gå under i morgon, så skulle jag fortfarande plantera ett träd idag!"

  Ge inte upp hoppet! Våren kommer!

  Kram,
  Stina

  SvarSlett
 2. Bildet er jo helt vakkert. !!!

  SvarSlett
 3. Ser at Hagelaget har egen blogg, og det ser ut som det fungerer bra. Vi har syslet med det samme i Porsgrunn, kanskje vi får det til.

  SvarSlett
 4. Stina: De du ser på bildet lever altså ikke lenger, men jeg har heldigvis flere i kjelleren. Snart er det vår.

  Bjørg: Eidsvoll hagelag kom i den situasjonen at hjemmesiden fra Hageselskapet sa helt takk for seg. Vi opprettet derfor en blogg. Det er en fleksibel og enklere måte enn den vi hadde. Det er et tankekors at den i tillegg er gratis.

  SvarSlett
 5. Oj,oj, du är inte ensam om det..hm..
  Men det ser ju vårligt fint ut då :)

  SvarSlett