søndag 6. februar 2011

Undervarme i drivhuset. Testing pågår.


Nå har jeg testet panelovnen. Den fungerer som den skal. Jeg har koblet den til en termostat. Den fungerer som den skal. Det er liksom ingen grunn til at dette ikke skal fungere. Men jeg skal innrømme at det var litt skummelt å plugge i stikkontakten første gangen. Særlig siden så mange er skeptiske.

Det jeg kan melde om er at det er mellom 4 og 5 grader i sanda og det har vært -2,1 i lufta rundt pottene. Plantene som står der sier at de har det toppers. Snøklokkene er ikke sprunget ut, men så snart det blir litt flere soldager tenker jeg de kommer. Narcissus cantabricus, som jeg sådde i fjor, har sendt opp en ørliten spire. Jeg kunne danse av glede.

7 kommentarer:

 1. Åhhh så stas!
  Veldig spennende altså!
  Jeg håper vi får høre og se mer til dette prosjektet!

  SvarSlett
 2. Så bra at undervarmeprosjektet ditt fungerer!

  SvarSlett
 3. Hvis du sender meg ønskeliste på hagebøker, er det jo en liten mulighet for at jeg har noen. Har en pose merket deg ennå, og har ikke vært på loftet enda, heller. Du kan maile til meg, solaas96@online.no om du vil. Ha en fin helg, og lykke til med undervarmen !!

  SvarSlett
 4. Så bra det fungerer! Jag innser at mine står litt for varmt når jeg leser.. En liten flytt må! til..

  SvarSlett
 5. spennende prosjekt dette. Jeg skulle gjerne hatt noe undervarme, og tror jammen jeg har noe lurt liggende en plass, bak en haug med rot...

  SvarSlett
 6. Spennende prosjekt, og så flott at det fungerer.

  Gratulerer med narcissus-spire. Kjempeartig :)

  SvarSlett
 7. Jeg er imponert over din kreativitet, og din utholdenhet. Her må jeg nok følge godt med for å se hvordan det går med deg og plantene dine.
  Håper du etter hvert skriver om staudeprosjektene dine også.
  Ha en god uke!

  SvarSlett