lørdag 5. mai 2012

Mådens bilde mai.

Vi har fått ut hagemøblene nå. Ikke nok med det, men i et ubevoktet øyeblikk ble de faktisk oljet også. Kan bare si at meg var det ikke. Flaks igrunn, for i natt har det snødd, og det er ikke meldt noe "olje-hagemøbler-vær" i det nærmeste.

Rundt om på eiendommen har vi mange små grantrær. De selvsår seg, og gjerne på steder vi ikke vil ha dem. Dette treet er riktignok unnskyldt, det sto der før vi bestemte at det skulle være gangvei.


I fjor våres startet vi på flytteprosessen. Det er ikke ulikt oss at ting tar et år eller to, men denne gangen var det helt som planlagt. Vi grov ei grøft rundt treet slik at alle røttene ble hugget av. Så gjorde vi ingenting før nå. Vi passet på å grave godt på utsiden av den gamle grøfta. Alle de avhugde røttene hadde satt massevis av nye smårøtter. 

4 kommentarer:

 1. Det er en veldig hyggelig hellebelagt uteplass og inngangsparti dere har laget! God helg!

  SvarSlett
 2. Sååå koselig dere har det på denne plassen!
  Lurt å ta vare på og flytte på de trærne man har på tomta. Kunne tenkt meg et tre eller fem for å skydde litt mer for vinden :-)

  god helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke så lett å flytte trær, de små røttene som suger vann sitter jo ytterst og er nesten umulig å få med.
   Skydd mot vind og innsyn er utrolig viktig i en hage. Hos oss er det "utsyn" som skal skyddes. Et ikke altfor vakkert anlegg for vedproduksjon.
   God søndag.

   Slett