lørdag 26. mai 2012

Jålete

Da jeg vurderte fram og tilbake på om jeg skulle kjøpe denne krukka, var jålefaktoren faktisk et argument. Jeg påsto hardnakket for mitt reisefølge at "Ånei, sånt bryr jeg meg ikke om".

Jålete? Jeg? Det kan ikke stemme, det er evigheter siden jeg hadde på meg lebestift. For ikke å snakke om neglelakk. Det var langt utpå dagen den 17. mai at jeg kom på at det kanskje hadde vært passende å pynte seg litt ekstra.

Så kan jeg selvfølgelig gjemme meg bak at den virker. Etter bare en uke smakte rabarbraen som hadde vært inni der mye bedre enn utafor. Det er ikke noe jeg innbiller meg, vi har hatt blindtest.

Men jålete det er den, ikke bare litt heller.8 kommentarer:

 1. Har endelig fått meg rabarbra jeg også, så neste år skal jeg kjøpe krukke! Vi trenger takboks til turen...eller henger..

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt klart. Men hvordan gjør vi det hvis vi skal til England og må ta fly?

   Slett
 2. Jålete... tja, det er øynene som ser! Skikkelig stilig... og med tanke på at rabarbraen ble enda bedre, så kan man alltids tåle litt jåleting. Gratulerer med kjøpet, sier nå jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Egentlig litt rart at de ikke selges i Norge. Jeg har i alle fall ikke sett dem her.

   Slett
 3. Anonym22:35

  Vet du, jeg skjønner ikke hva det er du har kjøpt. Så dette trenger en forklaring! Ellers: tusen takk for en flott blogg :)
  Anne fra Tønsberg

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gikk litt kjapt "i trykken" dette innlegget. Ser nå at det ikke er opplagt hva det er bilde av. Dette er en leirkrukke som er uten bunn. Den settes over rabarbra slik at den drives i mørke. Lokket kan taes av, slik at man kan sniktitte. Av en eller annen grunn jeg ikke helt har fått tak i, blir rabarbraen sprøere og søtere av behandlingen. Jeg trodde ikke helt på det, hvor søt kan egentlig noe så surt som rabarbra bli? Vel, det funker...

   Slett
 4. Gudbedre, denne var da superlekker.... Jeg sikler.... :)

  SvarSlett
 5. Har sett de har gjort det med vanlig 10L bøtte og, men funker kansje best med den krukka =)

  SvarSlett