lørdag 16. juli 2011

Spipp

Ekornet vårt begynner å bli riktig husvarm. Vi kaller ham Spipp. Husets gutter sier at det er fra en eller annen tegneserie, de har sikkert rett.

Det er fortsatt litt skummelt å spise av hånda, men jeg mistenker at det er et spørsmål om tid.Jeg har tidligere fortalt at han har sådd solsikker. Det kommer opp grupper på 5 i alle bed. Nå tar han rollen som gartner mer alvorlig. Når jeg graver sitter han ringside og sjekker at hullet blir dypt nok, roser skal som kjent et stykke ned i jorda.


7 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig! De er jo så hærlige disse søte små som vi ikke ser så ofte:-))

  SvarSlett
 2. Så trivelig med nesten tamt ekorn! De er jo så nydelige! Kjekt med litt selskap i hagearbeidet :-)

  SvarSlett
 3. Så kul om han kommer så långt som att äta ur handen på dig. En gartner som följer med är både kul och bra. Förra sommaren hade jag en fågel i som följe med på allt i kjøkkenhagen, men inte iår. Jag saknar faktiskt kompisen..

  SvarSlett
 4. Håvard22:24

  Stemmer det. Spipp er fra en tegneserien Sprint, "oppfunnet" av Rob-Vel, men etterhvert tegnet av Franquin, som også har figuren Viggo på rullebladet sitt.

  SvarSlett
 5. Så flott en frokostvenn du har fått! Lur liten venn som du helt sikkert kommer til å få det mye moro med i hagen.

  SvarSlett
 6. Takk for at jeg fikk låne bilde av deg og Spipp :)
  Jeg har lurt litt på dette navnet, lurer på om gutta dine tenker på Spiralis (marsupilami)
  Veldig passende fyr å kalle opp et ekorn etter :)

  https://www.google.com/search?q=marsupilami&hl=no&client=firefox-a&hs=EwF&sa=X&rls=org.mozilla:nb-NO:official&tbas=0&biw=1537&bih=1032&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=N4-tTtiyDLTT4QSY9unmDg&ved=0CDMQsAQ

  SvarSlett
 7. Det kan nok tenkes at du er veldig nære sannheten om navnevalget ja. Er veldig stolt over å ha vært i bloggen din da...

  SvarSlett