tirsdag 16. november 2010

Rundbrenner søkes

Vi har levd i sølibat helt siden familien her hadde grillfest. Vi innser nå at vår gentleman er borte for alltid og har begynt å se oss om etter en ny. Siden vi veldig sjelden slipper ut blandt andre, benytter vi denne anledningen til å gjøre kjent at vi er alene.

Vi kan tilby: Lyse og trivlige lokaliteter med gjennomtenkte og praktiske løsninger. Både reirplasser og vagler er av god kvalitet. Rengjørings- og serveringspersonalet er pålitlige og tilnærmet presise. Utearealene har stort potensiale. Det finnes blandt annet fasiliteter som overbygget støvbad. Her er det dessverre ikke plass til alle på en gang, men med en myndig leder tilstede har det tidligere latt seg ordne. Sist men ikke minst må det nevnes at vi er 12 damer som alle står til fri disposisjon så ofte herren skulle ønske.

For å komme i betraktning må vår nye gentleman ha disse kvalifikasjonene: Vi er svært rasistiske av oss og siden vi selv er av rasen Dvergcochin vil intet annet bli godtatt. Dessuten har vi gule fjær og ser helst at alle nye hos oss også har det. Unge virile søkere vil bli foretrukket.

Søknader kan sendes til Mari Anne, vi har bedt henne ta seg av alle formelle detaljer.

5 kommentarer:

 1. Anonym18:22

  Har du sett på finn? Jeg synes til tider det flommer over av "fine hanekyllinger gis bort" av ymse raser der...

  SvarSlett
 2. Anonym18:26

  Joda - under gis bort på finn finner du haner. Også av ønsket rase. Men du må nok kjøre litt.

  SvarSlett
 3. Se der ja, det tenkte jeg ikke på. Utover vinteren kan det hende det kommer noen litt nærmere også.

  SvarSlett
 4. Rundbrenneren som ikke slår til på den der, kan ikke være helt kykkeliky ...

  God helg!

  SvarSlett