torsdag 11. februar 2010

Kjøkkenhagen i februar

Det skjer ikke så mye fra januar til februar i en kjøkkenhage, men nå hadde jeg bestemt meg for å ta et bilde fra samme sted i hagen hver måned så da så. Sola har kommet litt høyere, men siden drivhuset er tomt sitter kulda i gulvet. Det er egentlig veldig trist å komme inn der. Ingenting å se på, bare bobleplast og det er triste greier det.

Ikke for det. Jeg har startet grønnsaksproduksjonen. Salat i tre varianter er på tur, foreløpig på stuebordet.

Så snart nattetemperaturen blir litt mer akseptabel skal jeg starte opp huset. Yr melder om -5 som laveste flere dager etter hverandre mot slutten av neste uke. Det som står i kjellerene skal først opp i lyset. Særlig er jeg bekymret for ferskentreet. Det pleier å ha blomster på denne tiden.

4 kommentarer:

 1. Smart å holde oversikten med bilde hver måned. Hvertfall over kjøkkenhagen, hagens viktigste plass :D

  Er planen å flytte salaten ut til drivhuset etterhvert eller hvordan har du tenkt det? Har du prøvd å så reddiker inne?
  Har sådd chili og paprika, men kanskje jeg skulle prøve på salat også? :)

  Det skal nå helst gå bra så jeg krysser fingrene for ferskentreet ditt. Det har (hvertfall her) vert ekstra kaldt i vinter, blomstene kommer nok snart skal du se:)

  SvarSlett
 2. Smart det med bilde hver måned. Jeg har hatt slike planer, men har aldri fått gjennomført det, men nå vil jeg prøve igjen , inspirert av deg !! Fint bilde, forresten.

  SvarSlett
 3. Mari: Salaten skal ut i hagen, via drivhuset. Har alltid sådd reddiker rett ut.

  Fersken treet står i fuktig kjeller, og jeg er redd det mugner. Hvis det ikke dør kommer nok blomstene med en gang det blir varmt.

  Bjørg: Tusen takk, jeg vet å bli glad når ekte fotografer gir ros. Du har etterhvert fått riktig mange sveisne bilder i bloggen din.

  SvarSlett
 4. Har tenkt å ta bilder i hagen en gang i månden jeg også, men så var det å få gjort det da,)
  Morsomt med feskentreet. Har du fått frukt på det noen gang?

  :)

  SvarSlett