mandag 1. februar 2010

Frisk luft

I dag har jeg fått mer frisk luft enn jeg fikk tilsammen i hele januar. Jeg rigget meg til på den østvendte terrassen. Oppdaget hvilken bjørk som skal bli neste års vinterved. Flyttet til sørsiden av vedbua. Hentet avisa og fant ut at det var mer sol i låveveggen. Leste hele avisa, til og med økonomidelen. Nei forresten, ikke sporten, der går grensen. Gikk inn for å lage enda en kaffe. Da hadde sola klora seg høyt nok til at den traff sydspissen av mitt drivhus. O lykke over lykke. Der har den ikke vært siden slutten av november. Det ble behørig feiret med madrass på solsenga, teppe, varmeflaske og tykke sokker. Det ble ei farting frem og tilbake som selv Grete Rhode ville godkjent som trim. For å få litt bedre samvittighet tok jeg i tillegg med den mest spennende pensumboka (joda, de finnes). Og da jeg akkurat skulle til å duppe av...måtte jeg tisse. Vips, så var sola bak trærne og denne dagen over . Aftenposten melder sol på torsdag og fredag, la oss tro de har rett.4 kommentarer:

 1. Hørtes ut som du har hatt en lykkens dag.
  Godt når slike dager dukker opp

  SvarSlett
 2. Kaffe, avis og teppe i solveggen hørtes utrolig godt ut da! Og med litt trim innimellom. Kan det bli bedre?

  Ser skikkelig koselig ut på bildene :)

  SvarSlett
 3. Mmm, vintersol når den begynner å varme! Gikk ikke her. Ingen vintersol i verden kan varme opp 26 minusgrader til levelig sittetemperatur, sjøl med teppe.

  SvarSlett
 4. Som du koste deg i går, rene påskestemningen i solveggen din virket det som :) Det var en nydelig dag her også, kjente solen varme ørlite på ryggen da jeg gikk med hunden. Det var løfterikt! Ja, tenk om vi kunne fått flere soldager denne uken :)

  SvarSlett