lørdag 10. januar 2009

Et år til neste gang

Det blåste en liten vind gjennom huset og vips var alt som lignet jul borte. "Ferrari"en ble i siste liten reddet fra å ende i eske med lokk. Jeg kan ikke for det, jeg synes det er mye styr for få dager. Jul betyr mye for mange. Jeg ønsker ikke ødelegge det, men er fornøyd med at det er et år til neste gang.

Jeg har for vane, eller uvane, å sette blomster på bordet hver fredag. Denne fredagen ble det tulipaner og furu. Blitzen gjorde tulipanene litt blasse. Jeg må lære meg litt mer om hvordan stille inn lukkehastighet og slikt. Jeg har faktisk stativ jeg kunne brukt også. Ja, ja en annen dag kanskje.

6 kommentarer:

 1. Må si meg enig, mye styr for så få dager. Så kjekt med blomster på bordet hver fredag. Kanskje jeg skal beg med det også. Ha en fin lørd kveld!

  SvarSlett
 2. Rekord for juletreet her i år - inn på julaften og ut på mandagen etter nyttår!

  I min alder er maten en stor del av julen!- og å ta frem litt juleservice. Koselig med litt spreke farger i den mørke årstid!
  Dessuten blostra til alt overmål julekaktussen - i julen!!! - og den slapp å ha selskap julestjerner - men Azalea må jeg ha!!!

  Flott med "skogstulipaner"!

  SvarSlett
 3. Min kaktus er omdøpt til "kaktus for beveglige helligdager". I år var den novemberkaktus, men den ble satt ut i drivhuset og ser ut til å komme inn igjen som februarkaktus.

  SvarSlett
 4. Hi hi - den typen - sort - kaktus har jeg og!!!

  SvarSlett
 5. Anonym17:58

  Flott bukett. Jeg har aldri brukt furu sammen med tulipaner, men den ideén skal jeg sannerlig stjele.

  SvarSlett
 6. Velbekomme. Blåbærris er en annen fin kombinasjon. Det forsøkte jeg å bestille da jeg skulle sende bukett til min far. Ingen butikker greide å skaffe det. Hvis mange nok spør kan det hende det kommer.

  SvarSlett