torsdag 29. januar 2009

At jeg ikke lærer

Dette innlegget budre hatt etiketten "Dette funker ikke hos meg", men jeg er optimist og satser på at jeg det blir flere "Dette funker..." enn Dette funker ikke..." Da min sønn var 10 år var han en god del bedre enn meg i sjakk, det skal ikke mye til. Han sa "Mamma, se og lær."


Det er ganske utrolig, men jeg har sådd lobelia hvert år i 17 år. I tillegg står det såes tynt på posen. Hvordan kan det ha seg at jeg hvert eneste år ender opp med potter som dette?Her kan jeg heller ikke skylde på noen, jeg så at den vippa. Trodde det ville gå en stund til, og det gjorde det ikke. Heldigvis kommer det en knopp til. Den skal i vase. Vil det ha noe for seg å sette den under lys, for å få den i blomst uten å strekke seg?

8 kommentarer:

 1. Lobeliaplen er jo pent...Jeg sår ikke sorten, men har fått diverse andre plensorter!

  SvarSlett
 2. Jo,jo du har et poeng. : ) Da er jeg i så fall enig med dem som sier at plen er oppskrytt.

  SvarSlett
 3. Lære av sine feil? Nei takk! Som den feilen å alltid spare for mange prikleplanter, det kjem eg nok aldri til å slutte med!

  SvarSlett
 4. Kaste prikleplanter? Kommer ikke på tale, kunne ikke falle meg inn.

  SvarSlett
 5. Du har i alle fall fått god spiring:)
  Takk for bildeutfordring! jeg tar den selvsagt, så snart bildene mine er tilgjengelige etter ukens pc-rens...

  SvarSlett
 6. Anonym08:43

  Hi hi. Jeg er desverre ikke noe bedre!
  Jeg har av alle ting klart å så Impomea, ja da tok alle frøene også. Jupp alt for tidlig og alt for mange. Så jeg kommer enten til å ta livet av dem, eller om jeg er heldig får jeg skikkelig monster planter i stuevinduene leeeeenge. Blir spennende å se når mine lobelia spirer. Sikkert like tett som dine.
  Jorun.

  SvarSlett
 7. Jeg trodde Ipomoea vokser sakte. I. batatas skal i alle fall gjøre det. Jeg har tatt stiklinger av min og de rotet seg kvikt.

  SvarSlett
 8. Ja ja.. du får prikle dottvis. Like greit.

  SvarSlett