onsdag 29. august 2012

Drivhuset mitt. Uke 35

Helga for to uker siden var det helt ryddig i drivhuset. Så ryddig at om kongen hadde meldt sin ankomst hadde jeg alikevel ikke ryddet mer. Nå ser det ut som det komplette kaos igjen. Det tyder vel bare på at huset er i bruk.
Det er vanskelig å vanne de plantene som står innerst. Der bruker jeg "hovmester-metoden". Dere vet sånn som han i "Grevinnen og hovmesteren". Jeg kaster liksom vannet innover og håper at det treffer i de pottene som trenger det mest.
Det som er verre er at jeg ikke når den store drueklasen som er akkurat passe moden nå. Derfor skal det ryddes opp, i morgen, eller en av dagene...I år forsøker jeg å tørke løk i drivhuset. De skal bli til løkfletter. Jeg er veldig godt fornøyd med årets avling. Selv om alle vi andre er enige om at det har vært en dårlig sommer, så har løken tydeligvis likt seg. Aldri så galt at det ikke er godt for noen.2 kommentarer:

 1. heisan
  Drivhuset ditt ser frodig og flott ut det, på fleire vis !!
  ha det godt

  SvarSlett
 2. Hihihi, det var dagens latter ;) Ser for meg sånn hovmester-vanning, og av en eller annen grunn ser det helt hysterisk artig ut inni mitt hode! :P
  Å holde slike områder ryffig er så og si håpløst.. Jeg hadde ett system i uthuset en gang i tiden og... Det var den gang da :P
  Vi får vel bare ta på oss ryddehattene og sette igang, men ikke for mye, folk må jo se at det blir brukt? :P
  God helg!

  SvarSlett