mandag 8. juni 2009

Ramme gård

Jeg har valgt at denne bloggen bare skal handle om det hagerelaterte livet her på jordet. Det er en begrensning jeg forsåvidt er fornøyd med, men i helga har jeg vært på Ramme gård. Jeg er sikker på at det kunne skrives kilometer om den fantastiske hagen. Kan jeg finne en link til mitt jorde? Hm - jo, jeg fant ut hva som mangler her. Romdeling. Eiendommen er stor nok til å gjøre mye spennende, men det er liksom ikke veldig spennende når du har sett alt før du har åpnet bildøra. Her må det opp skillevegger, espalje og hekker. Ja, ja det er fortere sagt enn gjort. Først må jeg finne ut hvor veggene bør stå, så skal høvdingen bli enig - og det er et langt stykke arbeid i seg selv.

Jeg vet det nok, men har vanskelig for å godta det; Rom ble ikke bygget på en dag.

3 kommentarer:

  1. Det ble nok ikke Ramme heller, bygget på én dag altså! Jeg har enda ikke kommet ut av den sinnstemningen som hageanlegget på Ramme ga meg, det var som å være i en annen sfære. Bare den gullregnhekken...! Lurer på om de anlegger den på en spesiell måte, og hva med beskjæring... Det må jeg spørre om neste gang :) Og du, det var kjempekoselig å treffe deg! Håper vi sess til høsten på Ramme også! Skal du disse veiene, håper jeg du tar turen innom :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for en bitteliten prat på Ramme. Det var hyggelig å treffe deg. Ramme gård var nydelig å se, og det var nesten nedtur å komme hjem. Men ikke er jeg millionær, og ikke har jeg ansatt 4 gartnere heller ;-)Så en får gjøre det beste ut av det en har. Du har jo god plass, så du får sikkert til mye fint hos deg!

    SvarSlett
  3. Ikke kom jeg meg til Ramme gård, jeg ikke, men har skjønt at det var flott,har faktisk vært der en gang men såg ikke noe stort hageanlegg! Enten er det anlagt etter ca 2003/2004 eller når jeg nå var der, og da har du tur - din drøm er snart forvirkliget, eller så vilseledde meg min mann, "regeringen", slik at han slapp gå rundt hele hagen... Pow,pow. Du får fyre opp fredspipen og varme opp i tipien.

    SvarSlett