tirsdag 3. september 2013

Terrasse på østsiden.

Jeg sitter og blar bakover i bloggen og oppdager at for et år siden fortalte jeg at terrasseavslutninga var ferdig og lovte "før og etter" bilder. De kommer her, bedre sent enn aldri.
Problemstillingen var at da terrassen ble bygd manglet vi den gode løsningen for overgangen mot enga. Den midlertidige løsningen var blitt ganske permanent. Prosjektet ble behørig beskrevet ettersom det skred fram.  her og her og her og her og her.
Resultatet ble bra. Jeg er glad jeg tok alle turene tilbake til tegnebordet. Og jeg er utrolig glad for at det ikke ble jernbanesviller slik jeg hadde ment. Stokkene ligger støtt som grunnfjellet. Det er pukk på baksiden og torvblokker på toppen.
Terrassen er utvidet med 75 cm og det betyr at vi fikk 3 timer mer med sol på den siden av huset.


Nå gjenstår det å knytte plen og terrasse sammen. Jeg har en plan og den er godkjent her hjemme. For noen dager siden trakk jeg opp mitt beste kort: "Dersom det ikke blir gjort i høst får jeg en hel vinter til å komme på nye og mer arbeidskrevende løsninger." Vi får se...

 

3 kommentarer:

 1. Så fin terrassen ble!
  Tenk at det ble 3 timer mer sol ut av økningen også. Så deilig! Sol får vi ikke for mye av:)
  Det blir spennende og se hva de nyeste planene dine blir til.
  Ha en flott høst!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. 3 timer er ganske mye, særlig når en tenker på at det bare var 75 cm som skulle til. God sensommer til deg også ;)

   Slett
 2. Sitter og sikler på materialene dine. Kan du røpe litt om dimensjon og behandling? Det er blitt superlekkert.

  SvarSlett