søndag 25. desember 2011

Julegaver

Høvdingen vet hva jeg ønsker meg. Han vet det nesten bedre enn meg selv. Litt tidlig på formiddagen i går kom han slepende med en kasse og lurte på om det var greit å få gaven nå, selv om han ikke hadde pakket den inn? Det var veldig greit. Det var en varmeovn til drivhuset. Dessuten sa han at det var helt greit at jeg tok meg noen timer der ute, nå som det var lyst. Vet nesten ikke hvilken av de to gavene jeg ble mest glad for. Mens jeg romsterte som verst der ute kom han trekkende med enda en greie som hadde ledning. Da han var på dugnad for korpset hadde han reddet et varmeelement, slike som ble brukt i vannsenger. Den skal brukes som undervarme i drivhuset. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne. Jeg hadde gitt opp håpet om å få tak i en sånn en.

Nå er det flyttet rundt, kostet og ryddet. Jeg kan nesten skryte av at jeg har gjort rent til jul. Julegaver er ikke så verst likevel.

5 kommentarer:

 1. Flotte gaver fra høvdingen!
  En riktig god jul til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Jeg er også fornøyd med mine gaver. Håper du skriver masse om drivhus og varme fremover.

  Fortsatt god jul.

  SvarSlett
 3. Du har en mann som virkelig vet hva som gleder kona :-)God jul og godt nyttår fra meg!

  SvarSlett
 4. Så hyggelig å lese at du holder på i drivhuset :-) Etter inspirasjon fra Solfrid har jeg nå kjøpt frø til Verbena hastata alba. De passer det vel å dele med deg?

  SvarSlett
 5. Frøya-Heidi og Mariann: Takk i like måte.
  Åshild i bestemors hage: Det er nok en viss fare for at det blir litt om kominasjonen drivhus/varme. Det er jo en av de viktigste sysslene på denne tiden.
  Maria: Hvit verbena? Sammen med den blå jeg allerede har fått? Det ligger an til å bli veldig fint. Håper jeg finner på noe å bytte dem i.

  SvarSlett