søndag 9. oktober 2011

En frostnatt gjør ingen vinter

En svale gjør ingen sommer sies det. Jeg har aldri vært enig. I et land med så kort sommer gjelder det å samle sammen i begge ender. Derfor har jeg nå bestemt at ordtaket skal omskrives til En frostnatt gjør ingen vinter. Så det, der var det avgjort. Nå, ut å kose seg med det som er igjen av sommeren.


6 kommentarer:

 1. Sikker på at vinteren blir kortare til lengre vi får det til å bløma !! Sitter ved dataen og nyter blomane utanfor,- men regn og vind roper vel at hausten er her. Men hagesesongen er ikkje slutt enno..... Fine bilder. Ha det godt.

  SvarSlett
 2. Helt enig! Vi kan ha MANGE flotte høstdager fremdeles før vinteren kommer, men her har alle sommerplanene som skal overvintres fått komme i hus idag ;)

  SvarSlett
 3. ja, vi får se lyst på det! Jeg liker den gule bakgrunnsfargen du har.

  SvarSlett
 4. Her har vi ikke hatt nattefrost enda. Er det en hortensia på det første bildet, vet du hvilken? Den likte jeg veldig godt.

  SvarSlett
 5. Så länge det inte ligger snö är det håp. Det er jo fortsatt mye man kan finna på ute, maskrosor tittar fram bakom vissna perenner och löven flyger runt.. Nej, jag är långt ifrån färdig.
  Min lilla spireahäck är fortfarande grön men bladen börjar nog snart falla. Den är dock den första till att bli grön om våren och det hjälper på humöret :)

  SvarSlett
 6. Mariann: Den er merket Hydrangea paniculata 'Early sensation'. Det er mulig den er feilmerket jeg synes ikke den ser veldig "paniculata" ut. Den blomstrer på både fjor- og årsskudd. Fargene går fra den lyse lime du ser her, via rosa til burgunder og til slutt brun. Den ble plantet sent på høsten og tålte fjorårets barfrost helt greit, så dette er nok en liten tøffing.
  Vigdis: Takk, det er bloggspot sin farge, med kode #ffffcc Det er bare å kopiere den om du har lyst

  SvarSlett