lørdag 25. april 2009

Fest i drivhuset

Det er en fest å ha drivhus. Mitt er på ca. 10 m² . Det er ikke mye, men det er egentlig nok. Hvis jeg ikke roter for mye der da.

Vinterstid har jeg et bobleplast telt inni drivhuset. Da kan jeg forsvare fyringsutgiftene. I dag var dagen for å ta ut teltet.

Oppdraget var enkelt nok. Alt ut og så inn igjen, men nå i ny rekkefølge. Neste år håper jeg at jeg husker at dette må gjøres på en overskyet dag. Jeg dekket alle planter med gamle laken, men flere av dem rakk å få sviskader på bladene likevel.

Etter å ha fått ut plastteltet, mikket sammen en hylle ekstra og bestemt at det ikke blir frost i natt, var det bare å flytte inn igjen. Heldigvis vasket jeg huset grundig i høst, så det slapp jeg å gjøre nå. Det var bare å feie opp og så var det rene festlokalet der.

Ja, hvorfor ikke? Jeg har prøvesittet, og kommet til at hvis tre stykker sitter på solsenga, og en på pottekassa så skulle jeg akkurat få plass til to stoler. Etter min måte å regne på betyr det at jeg kan invitere 5 stykker i tillegg til meg selv.

Så da gjør jeg det:

Du er herved invitert til "drivhusfest" hos Mari Anne, lørdag 2. mai, sånn utpå eftan engang. Jeg baker kake og er en reser på å koke kaffe latte. Men det er altså ikke plass til mer enn 5 så du må faktisk melde deg på. Er det ok å ta "påmelding" i all offentlighet her i komentarfeltet? Veibeskrivelse fra Eidsvoll kan vi ta etterhvert.


2 kommentarer:

 1. Noen - ikke alltid - men noen - ganger, skulle jeg ønske at alle hagegale bodde innen en mils omkrets - om meg!
  Jeg kan bare ønske dere noen trivlige timer drivhusets varme atmosfære! :-)

  SvarSlett
 2. Anonym08:02

  Eg er heller ikkje i nærleiken til å bli med på fest. Men håpar det vert knall! :-)

  Maiblomst

  SvarSlett