søndag 5. april 2009

Dusør utloves

Jeg har aldri før brukt priklepinne, men etter å ha lært hvordan denne skal brukes...vel jeg vet ikke helt hvordan jeg kan klare meg uten. Dette eksemplaret fant jeg på en landbruksskole. Den ligger så godt i hånda, er lett å snu og har utmerket balanse. Problemet er at den er vanskelig å få tak i. Ved anledning kunne jeg selvfølgelig stjele den...men jeg er ikke så god på den slags.

Skulle du vite hvor denne typen er å få kjøpt, lover jeg dusør i form av prikleplanter på øverste hylle. Dette er hva jeg har sådd til nå. Jeg kan jo ikke love at alt spirer. Jeg håper ikke det, for hvordan skal jeg greie det uten priklepinne?

9 kommentarer:

 1. Den så ganske lik ut som denne:
  http://www.igroshage.no/zenshop/index.php?main_page=product_info&products_id=182

  SvarSlett
 2. Den på i gros hage er diger! (klok av skade...). Jeg savner også priklepinne, blir vel å få far til å spikke en tenker jeg.

  SvarSlett
 3. Jeg har også sett på priklepinnen hos "i gros hage" men den jeg leter etter er i plast. Jeg tror heltre kan bli tungt, og trått. Når den er på hele 17cm i tillegg. Jakten går videre.

  SvarSlett
 4. Anonym11:24

  Har du sett denne tråden på Hagegal?

  http://www.hagegal.no/hagefora/viewtopic.php?f=46&t=19512&st=0&sk=t&sd=a&hilit=priklepinne

  SvarSlett
 5. Jeg har kjøpt en prikk lik priklepinne i plast på Gartnersenteret i Lier. Jeg kan godt kjøpe med en til deg neste gang jeg er der, men er usikker på når det kan bli.

  SvarSlett
 6. a tråden på hagegal har jeg lest.

  Ninni, gartnersenteret var en god ide, der er jeg innom med jevne mellomrom. Jeg ringer dem imorgen. Det ser ut til at du blir "den heldige vinner", om jeg har noe du vil ha da.

  SvarSlett
 7. Å, så moro at du kan bruke mitt tips og attpåtil bor i nærheten av Gartnersenteret! Jeg har tatt en titt på plantelisten din, imponerende mengder du har sådd :) Kan vi ikke vente litt og se hva du får overskudd av? Vil jo ikke velge noe som du trenger selv.

  SvarSlett
 8. Jeg har denne: http://www.thompson-morgan.com/sundries1/product/kww2038/1.html fra Thompson & Morgan og den ble raskt en favoritt hos meg. Den koster ikke noe særlig og er lett å slenge med på en frøbestilling for å få fylt opp 200,-grensen ;)

  SvarSlett
 9. Takker og bukker, har ikke Gartnersentret blir det en frøbestilling hos Thompson&Morgan. Den lignet da til forveksling.

  SvarSlett