søndag 15. mars 2009

Plantasjen på Jessheim

Plantasjen har åpnet ny butikk på Jessheim. Jeg skal innrømme at jeg var litt nysgjerrig. Det som slo meg, sånn sett bort fra at alt var nytt og fresht, var at personalet helt tydelig var nye i jobben sin. De var ivrige og de ønsket å hjelpe kundene sine. De var faktisk der for meg. Det var en litt ny opplevelse sånn i Plantasjensammenheng.

Jeg valgte meg en blåklokke til å ha på bordet denne helga. Det er fortsatt mest isroser å finne i hagen.

3 kommentarer:

 1. Plantasjen er jo ikke kjent for å være de største kundebehandlerne, nei, og spør du etter et latinsk navn er det 'natta. Jeg spurte etter Helleborus, men det hadde de ikke, men da jeg spurte etter julerose, skulle de få inn snart !!
  Så bra at Plantasjen på Jessheim er bedre, !!!

  SvarSlett
 2. Anonym10:15

  Jeg ble litt skuffa - hadde hørt at det skulle bli en diger butikk. Men det var det jo ikke,og det var minimalt med planter i forhold til annet stæsj. Men fikk kjøpt meg to rare phalaenopsiser på åpningssalget da ;)
  Håper på frø fra nargs snart!
  Line

  SvarSlett
 3. Vi kan jo håpe at entusiasmen varer, men om kunnskapen er noe høyere, vel det vet jeg ingenting om.

  Jeg har også hørt at butikken på Jessheim skulle bli større enn den ved Olavsgaarden. Den var liten, i alle fall inne. Det blir spennende å se hvordan det blir når de åpner utearealene. Mest spennende blir det jo hvilke planter de tar inn.

  Kanskje vi skal ta oss jobb der, og revolusjonere hele Plantasjen konseptet. :DDD

  SvarSlett