tirsdag 17. mars 2009

Det dufter

Nå skulle jeg nesten ønske at jeg kunne sende med en liten duft til alle dere der ute. Det er så helt fantastisk å åpne døra til drivhuset og bli møtt av ferskenblomstene. Jeg har i alle fall kommet til at det ikke kan være noe annet der inne som dufter så nydelig. Vakker er den også, men det har jeg sagt før tror jeg. Skulle gjerne hatt en annen bakgrunn enn bobleplasten, men det er nå engang sånn det er for oss amatører.

6 kommentarer:

 1. Anonym01:35

  Ååå, den var nydelig. Bare litte granne misunnelig:-)

  SvarSlett
 2. Næh, ferskenblomster har jeg aldri sett. Så herlig! Dufter de fersken også?

  SvarSlett
 3. Så vakkert! Du er jammen heldig.

  SvarSlett
 4. De var flotte! Må si at jeg var såpass opptatt med blomstene at jeg ikke tenkte på at det var bobbleplast i bakgrunnen hehe. Nøytral bakgrunn kalles det ;)

  SvarSlett
 5. Det lukter søtt, men ikke fersken. I min hage er dette den planta jeg setter mest pris på, i alle fall på denne årstiden. Uten drivhus med noe spennende inni ville det vært trist hos meg nå. Fortsatt ligger snøen nesten helt opp til kjøkkenvinduet. Jeg vet det smelter fort når det først starter, men jeg skulle ønske at det startet snart.

  SvarSlett
 6. Anonym17:38

  Hei Mari Anne! Jeg er på besøk hos Aud, og vi har vært og tatt en titt på siden din.Mye spennende.... Kos deg i helgen! Hilsen Aud og Åse.

  SvarSlett