tag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post2587642222710400764..comments2023-09-26T14:48:48.860+02:00Comments on Mari Anne: Helt på jordet: Beskjæring av syrinerMari Annehttp://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-54586505976392027242009-06-02T13:50:25.925+02:002009-06-02T13:50:25.925+02:00Nydelig bukett da. Antar det bare er å bytte syrin...Nydelig bukett da. Antar det bare er å bytte syrinen et par ganger.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-70006780667403069932009-06-01T08:50:50.825+02:002009-06-01T08:50:50.825+02:00Jeg tror jeg har lest at man bør ta ut hver fjerde...Jeg tror jeg har lest at man bør ta ut hver fjerde grein hvert år og på den måten ha et nytt tre innen fire år. Hos oss er det evigheter med rotskudd, og vel det er skjelden jeg lever etter boka.<br /><br />Hyggelig at du likte buketten. Den var fin da bildet ble tatt, men den sto veldig kort.Mari Annehttps://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-46404689957250472872009-05-31T22:45:10.224+02:002009-05-31T22:45:10.224+02:00Beskjæring av syrinen går vel litt hart før seg he...Beskjæring av syrinen går vel litt hart før seg her. Jeg tenker bestandig at jeg skal ta litt hvert år men så er stammene for mange og høye. Sagen lemner store hull igjen. Usch.. Må si dette var en flott blombukett! Syrinen og tulipanen kan jeg herme etter men vipeegget/ruteliljen/ fritallaria eller hva den heter.. har blomstret over dessværre. Skal finne noe, nødt til å kopiere denne bukette :-)Miahttps://www.blogger.com/profile/06323971608753801676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-83892181859908578512009-05-31T19:16:37.468+02:002009-05-31T19:16:37.468+02:00Akkurat på samme måten gjør jeg, en ung syrin brak...Akkurat på samme måten gjør jeg, en ung syrin brakk en kraftig sidegren med mange blomster. Jeg tok inn litt av gangen og har nå siste bukett på kjøkkenbordet. Grenen ble kappet og resten av syrinen beskåret, så nå har jeg faktisk fått en mye finere, oppstammet syrin :)IngunnBWhttps://www.blogger.com/profile/10863957889704230960noreply@blogger.com